Διαμερίσματα Μαϊστράλι

Το Μαϊστράλι είναι κτισμένο στην νοτιοανατολική πλευρά της Κεφαλλονιάς,σ’ένα ξεχωριστό σημείο,στον οικισμό Ρατζακλί. Τα διαμερίσματα, που λειτουργούν από το 2000, είναι κτισμένα σ’ένα κατάφυτο κτήμα από λουλούδια και δέντρα και καθένα από αυτά είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο,παρέχοντας ηλεκτρική κουζίνα,ψυγείο και κλιματιστικό

Το κάθε διαμέρισμα που αποτελείται από 2 δωμάτια,την κυρίως κρεβατοκάμαρα και το καθιστικό με την κουζίνα,μπορεί να φιλοξενήσει από 2-4 άτομα.Η τοποθέτηση 5ου κρεβατιού, γίνεται κατόπιν συννενοήσεως (με χρέωση).Παρέχεται χώρος στάθμευσης.
Οι ευρύχωρες βεράντες των διαμερισμάτων,προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και στο νησί της Ζακύνθου!Το Maistrali απέχει 500μ από την αμμώδη παραλία Καμίνια,μία από τις ομορφότερες του νησιού,συνολικού μήκους 1.5 χλμ. Επιπλέον,οι παραλίες Σκάλα, Κατελειός, Λουρδάς, Πόρος και Τραπεζάκι,αξίζουν να τις επισκεφτείτε ή να κολυμπήσετε στα νερά τους.Στα χωριά της Σκάλας και του Κατελειού,που απέχουν 2 και 3 χλμ αντίστοιχα,μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια και καταστήματα.Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ησυχία και χαλάρωση..!

  Ο Στόχος μας

  Στο Maistrali Apartments κύριος στόχος μας είναι να είμαστε προσεκτικοί και ευαίσθητοι στις ανάγκες σας. Επιδιώκουμε να είμαστε πρωτοποριακοί για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Ο λόγος, η γνώμη σας, τα σχόλια ή / και οι προτάσεις σας (εάν υπάρχουν) θα είναι πάντα ευπρόσδεκτα και ανεκτίμητης αξίας για εμάς !

  Εάν οποιαδήποτε στιγμή έχετε μια πρόταση για το πώς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς παρακαλούμε ενημερώστε μας.

  Επιπλέον, εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, καθώς θα είναι πάντα χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

  Περιττό να πούμε ότι εάν έχετε κάποιο πρόβλημα ενώ μένετε εδώ θα είμαστε δίπλα σας για άμεση επίλυση!

  Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Maistrali Apartments θα συνεχίσει να παρέχει μόνο τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης και άνεσης, με μόνιμη αποστολή μας να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες σας 

  Προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε στους αξιότιμους πελάτες μας ένα διαμέρισμα που είναι καθαρό και άνετο, με φιλική εξυπηρέτηση και σε δίκαια τιμή. Θέλουμε να απολαύσετε την διαμονή σας και θα κάνουμε ότι είναι εφικτό για αυτό το σκοπό.

  Copyright ©2018 • maistraliapartments.gr
  Designed by infohitech.gr

  Maistrali Apartments

  Contact Person: Mrs Pateroudi
  Ratzakli, Skala, 
  Kefalonia Greece 28086
  Landline1: +30 26710 83281 (July-October)
  Landline2 :+30 210 2911262 (October-June)
  Mobile: +30 6937926478 (All year round)
  Fax: +30 210 2922757
  Email: maistraliapartments@hotmail.com
  MHTE Registration: 0458Κ122Κ0315601